Při vaření našeho piva používáme nejlepší možné suroviny.
Věříme v naprostou transparentnost, proto všechny suroviny použité při výrobě jsou striktně uvedeny na etiketách našeho piva.
Základem našich ležáků je humnový slad ze sladovny Ferdinand v Benešově, chmely pochází ze Žatecké chmelařské oblasti.
Při vaření světových pivních stylů používáme slady z nizozemské sladovny Swaen a dovážíme chmelové odrůdy z celého světa.
Srdcem našeho pivovaru je třínádobová varna o objemu 25 hl vyrážené mladiny, která umožňuje dekokční i infuzní vaření, od slabých letních Ale až po 24 % BarleyWine.
Kvašení a zrání piva probíhá v CK tancích, kdy poloměr a výška tanků zaručuje optimální podmínky pro naše kvasnice.
Každý tank je opatřen vrchním průlezem, který umožňuje sbírání kvasné deky. Pivovar je vybaven pro stáčení piva do KEG sudů a skleněných lahví.
Ve strojovně pivovaru najdete plynový vyvíječ páry sloužící k ohřevu varny a propařování pivovarské technologie.
Vzduchový kompresor a vyvíječ dusíku, který je používaný jako tlačný plyn v pivovaru, zabraňuje oxidaci piva při výrobě a stáčení.
Dodavatelem technologie je společnost Czech Brewmasters s.r.o.